Rustig wonen

Welk woontype bent u en welke stijl past daarbij? Wilt u graag rustig wonen? Of woont u juist liever in een levendige omgeving? Met de 5 woonstijlen van SOR ontdekt u meer over uw voorkeuren voor een passende huurwoning.

Ontdek de 5 woonstijlen

De woonstijlen zijn gebaseerd op een combinatie van het type gebouw, uw leefstijl en daarnaast het diensten- en voorzieningenaanbod in het gebouw of in de directe omgeving. Zo helpen wij u graag met het kiezen van de woning die bij u past. De 58 verschillende woongebouwen van SOR zijn ingedeeld in 5 woonstijlen. De iconen van de woonstijlen vindt u ook terug bij de beschikbare huurwoningen onder woningaanbod.

Ontdek nu of de woonstijl “Rustig wonen” bij u past.

Rustig wonen bij SOR staat voor privacy, een veilige woonomgeving en genieten in alle rust. Deze woningen zijn mooi, ruim van opzet en hebben minimaal drie kamers. De gebouwen liggen in een rustige, groene omgeving. Stap op de fiets of wandel en geniet! Overigens zijn er geen problemen met parkeren, dat kan altijd wel voor de deur.

Rust is ook de zekerheid van een veilige omgeving en fijne buren. Dankzij de kleinschalige opzet is het gevoel van geborgenheid groot. Technische toepassingen rondom de woning dragen bij aan de veiligheid.
U bent van harte welkom in de gemeenschappelijke ruimte om even een praatje te maken. Maar niets hoeft. En met anderen die net zo in het leven staan als u, is dat heel plezierig wonen.

“Ik ben gesteld op mijn privacy. Ik leef het leven in mijn eigen tempo en ik geniet in alle rust en ruimte van mijn woning. Ik ben heel blij dat medebewoners er precies zo over denken. Dat schept een band.”